"Unified Console" Working Issue

Started by dwynwei, Mar 25, 2022, 11:39 AM

Previous topic - Next topic

dwynwei

Firstly Hello VoodooRPA staff and the whole Voodoo community.

I have another trouble with UC. When I try localhost:8090 the page returns me "An internal problem occurred" within a white page. I want to use my scenario with the console but I can't. Please help with this issue  :(
Thanks in advance

VooDoo RPA Support

#1
Hello dwynwei,

I would you to share a screenshot about the issue for giving an exact solution.

We are waiting for your reply to this post.

dwynwei

Quote from: VooDoo RPA Support on Mar 25, 2022, 11:48 AMHello dwynwei,

I would you to share a ScreenShot about the issue for giving an exact solution.

We are waiting for your reply to this post.

Image

the screenprint is in the link
I'm getting the issue when i try to enter web application of unified console


VooDoo RPA Support

#3
Hello dwynwei,

This troubleshoot has two solutions which are dependent on each one.

  • Windows + R -> services > check VooDoo Services that are running or not.
  • Check [C or D]:\Program Files\VOODOOUC\www\config -> open db file with a text editor and check the Port of Database and Database Credentials -> after Restart all services which are named VooDoo in services application.

Note: In db file which is in the config folder, Port and Credentials should be the same with your Database Credentials and Port Number.

We are waiting for your reply about the issue.

Have a nice day.


dwynwei

Thanks for the fast response

My voodoo services are already running. When I check my DB connection port, I realize that the port number is different from my Db Port number. My password and username of db are ok  ;D When I changed the port in db file it worked well

VooDoo RPA Support

#5
Quote from: dwynwei on Mar 25, 2022, 12:31 PMThanks for the fast response

My voodoo services are already running. When I check my DB connection port, I realize that the port number is different from my Db Port number. My password and username of db are ok  ;D When I changed the port in db file it worked well

We are happy to hear it.